Fijn dat je interesse hebt in de vacature

IT Security Engineer

Je bent nu in de sollicitatiemodule van Aquafin. Meld je aan als je al eerder solliciteerde of registreer je als dit de eerste keer is. Je zal dadelijk ook je CV moeten uploaden. Succes!

  Ons privacybeleid

Om haar wervingsproces te vereenvoudigen en een doeltreffende evaluatie van en communicatie met kandidaten mogelijk te maken gebruikt Aquafin Visma EasyCruit. Hierdoor ontvangen we jouw persoonsgegevens. Die worden verwerkt in het kader van een evaluatie van je vaardigheden en talenten om jouw geschiktheid voor een (toekomstige) functie bij Aquafin te bepalen. Hierdoor is Aquafin volgens de privacy-wetgeving (de GDPR) een verwerkingsverantwoordelijke.
Daarvoor hebben we jouw toestemming nodig (de rechtsgrond). Dat doe je door de button onderaan deze bladzijde aan te klikken en daarna bepaal je hoe ver je wil gaan in het verstrekken van bepaalde persoonsgegevens. Daarvoor kan je gebruik maken van bijvoorbeeld de uploadfunctionaliteit via Google of Dropbox. Deze gegevens zullen uitsluitend verwerkt worden in het kader van de rekruteringsprocedure (inclusief opname in een wervingsreserve). In het kader van deze doeleinden, kunnen jouw gegevens meegedeeld worden aan medewerkers van Aquafin NV, of aan (natuurlijke of rechts)personen die Aquafin via een contract heeft ingeschakeld om haar in deze procedure bij te staan.Deze gegevens worden bijgehouden tot ongeveer 5 jaar na je laatste aanpassing of tot jij vraagt het dossier te verwijderen.
Kandidaten kunnen op elk moment contact opnemen met Aquafin NV om hun recht uit te oefenen op inzage, verbeteren of wissen van hun persoonsgegevens, om een beperking te vragen van de verwerking van hun persoonsgegevens, om bezwaar te maken tegen de verwerking daarvan en om het recht op gegevensoverdraagbaarheid uit te oefenen. Via de hieronder vermelde contactmogelijkheden kan je bovenstaande rechten uitoefenen, behalve in gevallen waar dit een onevenredige inspanning zou vereisen van Aquafin:

  • Je bezorgt gewoon een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Aquafin NV t.a.v. de privacy officer, Dijkstraat 8 te 2630 Aartselaar

  • Je stuurt een email naar privacy.officer@aquafin.be.

Daarnaast hebben kandidaten het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit met betrekking tot de verwerking van hun persoonsgegevens (www.gegevensbeschermingsautoriteit.be).De volledige privacy policy van Aquafin als verwerkingsverantwoordelijke, kan je nalezen op onze website (www.aquafin.be/nl-be/privacy-policy).

  Reeds geregistreerd?

 
Deze pagina opent in een nieuw venster