Aquafin NV

Ben jij de vooruitstrevende impactmaker die voor efficiënte processen verbeterprocedures implementeert en je kennis deelt met collega’s?

Operational Manager Waterzuivering

 

Jouw team

Onze Operational Managers (OM) zijn verantwoordelijk voor de verzekering van de technische diepgang en het operationeel beheer van de aan hen toevertrouwde operationele teams. Zij volgen de operationele budgetten, de veiligheid en effluentresultaten in deze teams op ter ondersteuning van de regiomanager en volgen de implementatie van het operationeel beleid op.

Als Operational Manager werk je dagdagelijks nauw samen met je Regiomanager en geef je operationeel leiding aan de teammanagers van je teams in Liedekerke, Geraardsbergen, Aalst, Gavere en Waregem waar je regelmatig aanwezig bent. Bij dit alles werk je nauw samen met je Regiomanager. Je bespreekt en verbetert procedures en technische processen in werkgroepen over de regio’s heen, nadien sta je in voor de implementatie ervan, in nauwe samenspraak met de betrokken teams. Zowel in intern als extern overleg verdedig je als OM  de operationele belangen van Aquafin. Dankzij jouw expertise en kennisdeling met de teammanagers, regiomanagers en betrokkenen van andere afdelingen, werk je zo mee aan de continue verbetering van onze operationele processen.

  

Jouw rol

Als Operational Manager sla jij de brug tussen de langetermijndoelstellingen van Aquafin en de operationele doelstellingen van de teammanagers en hun teams. Hiërarchisch ligt de verantwoordelijkheid bij de Regiomanager, jij adviseert deze op basis van je diepgaande technisch-operationele expertise. Dat betekent dat je over teamgrenzen heen processen, KPI’s, veiligheidsregels, budgetten en vergunningen coördineert en opvolgt, én de teammanagers functioneel aanstuurt om die richtlijnen te implementeren. Je bent dan ook regelmatig aanwezig in je teams. Zo help je onze operationele teams elke dag te werken aan zuiver water!

  

Als jouw compagnon de route bieden wij

  • Impact en vernieuwing  
    Een grote impact op onze dagelijkse werking en het verschil maken/meerwaarde creëren voor een futureproof organisatie.  
  • Uitdaging? Zeker wel! 
    Door de veelzijdige werking binnen Aquafin leer je de hele organisatie kennen en ontwikkel je een brede kennis. 
  • Groot netwerk en warme cultuur  
    Veel contacten, zowel binnen als buiten de organisatie en een inclusieve bedrijfscultuur.  
  • Innovatie en optimalisatie  
    Twee stappen vooruitdenken voor de optimalisatie van processen  
  • Oog voor jouw ontwikkeling  
    Blijf bijleren, van onboarding, over een eigen Leadership Academy ter aanscherping van je leiderschapskills én samen met collega’s, alle Aquafin info mee te krijgen, aangevuld met een leertraject op maat. 
  • Loon en meer 
    Uitgebreide extralegale voordelen zoals bedrijfswagen met laadkaart of Aquafin mobiliteitsbudget, fietsleasing, groeps-en hospitalisatieverzekering, GSM-abonnement,…), maaltijdcheques 
  • Duidelijk kader voor flexibiliteit en welzijn 
    Je maakt zelf de balans tussen privé en werk, met glijdende uren, thuiswerk (max. 2 dagen) en verschillende satellietkantoren van waaruit je kan werken, naast ons bruisend hoofdkantoor in Aartselaar.  

  

Zo maak jij het verschil 

  • Helikopterzicht
    Constructieve verbeteringen en oplossingen aanreiken met het oog op het grotere plaatje. Technische details en procedures zijn belangrijk, maar je loopt er niet op vast en weet dit in het grotere geheel te plaatsen.
  • Pragmatisch
    Je bent ondernemend en gaat proactief verbetering achterna, je weet prioriteiten op de agenda te zetten.
  • Samenwerken en kennis delen
    Je promoot kennisdeling en motiveert teammanagers en andere collega’s om samen nieuwe implementaties tot een goed einde te brengen.
  • Toegankelijk
    Regelmatig aanwezig in de operationele teams en een directe lijn met hun teammanagers in je subregio voor een goed contact en vlotte implementatie.
  • Leergierig
    Je hebt een technische achtergrond of basiskennis van waterzuivering, en je verdiept je graag in Aquafin-specifieke materie.
  • Analytisch denkvermogen
    Makkelijk verbanden leggen en oplossingen zien, dankzij je master diploma of gelijkwaardig door relevante ervaring.

  

buitengewoon vóór talent
Bij Aquafin verbinden we mensen met mensen met water met technologie.
Wij blijven verandering voor en werken aan een leefomgeving in harmonie met water.
Dat doen we met waterzuivering en riolering, maar ook vanuit innovatie en energietransitie.

We moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht leeftijd, afkomst, seksuele oriëntatie, handicap...
We werken aan een toegankelijke en inclusieve organisatie. Dat betekent dat iedereen bij Aquafin zich betrokken voelt, net dankzij onze verschillen. 

Regio:

  • Oost-Vlaanderen - Flandre Orientale

Contactpersonen:

Johan Thielemans

tel: +32 (0)3 450 47 80

Kantoor adres:

Dijkstraat 8 2630 Aartselaar

Locatie: